Veel mensen vinden muizen enorm vies en vervelend om in huis te hebben. Ze knagen immers aan hun voedsel, maar bovendien vindt u kleine muizenkeuteltjes op plekken waar voedsel te vinden is. Een paar muizen in huis worden er binnen korte tijd erg veel omdat ze zich razendsnel vermenigvuldigen. Verder zorgen muizen voor onhygiënische toestanden en brengen ziektes over.

U kunt zelf grote gaten en kieren in het huis dichtmaken, zodat ze uit uw huis of bedrijf geweerd worden en buiten blijven. Als ze echter eenmaal zijn genesteld zijn in uw huis kunt u het beste zo snel mogelijk contact met AvS ongediertebestrijding opnemen. Wij zorgen dan voor een efficiënte en effectieve bestrijding van de muizen.

Ook voor preventieve maatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. Roestvrijstalen stootvoegroosters in spouwmuren of naden en kieren dichten met speciale muizenstop.

Ook bij ratten helpen wij u snel en doeltreffend. In ons land komt de bruine rat en de zwarte rat voor. De bruine rat komt het meeste voor in Nederland, dus is ook vaak de veroorzaker van een rattenplaag. Doorgeknaagde kabels en door de urine en uitwerpsel aangetaste balken en/of muren zijn vaak een teken van de aanwezigheid van ratten.

Verder wilt er natuurlijk ook niet denken dat een ziekte tyfus of de ziekte van Weil aan u overgebracht worden.

AvS ongediertebestrijding zorgt voor een efficiënte en effectieve aanpak van uw ratten of muizenplaag. Na een bezoek van AvS ongediertebestrijding bent u snel van uw plaag af.