Duiven kunnen u behoorlijk veel overlast bezorgen. U moet er toch ook niet aan denken dat alles onder de uitwerpselen van duiven zit. Dit ziet er niet alleen erg vies uit maar de Schadelijke stoffen in duiven uitwerpselen trekken gemakkelijk in voegen, in beton en he tast het schilderwerk aan. Daarnaast dragen duiven parasieten bij zich, die bij de mens ziektes kunnen veroorzaken.

AvS ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van duivenoverlast. Maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom kunt u AvS ongediertebestrijding inschakelen om duivenoverlast aan uw pand te voorkomen.

Door speciale pinnen te plaatsen, de zogenaamde duivenwering, zorgt AvS ongediertebestrijding er voor dat duiven niet meer kunnen landen, rusten of een nest kunnen bouwen bij u. Een groot bijkomend voordeel is dat ook andere vogels zoals meeuwen en spreeuwen hierdoor worden geweerd.
 
Verder is het mogelijk dat wij de duiven voor u bestrijden door het wegvangen met behulp van zogenaamde vangkooien. Neem snel contact met ons op voor en vraag naar de mogelijkheden die wij bieden.